06 maaliskuuta 2013

Täytetty paprika, riisi-ohraseos ja sinappi-minttukastike


Neljälle:

4 paprikaa
oliiviöljyä
8 iso viipaletta kinkkua
sitruuna täytettyjä oliiveja
2 tomaattia
250 g mozzarellaa
pippuria ja suolaa
2 rkl sinappia
tuoretta minttua
2,5 dl ruokakermaa

4 dl riisi- kauraseosta
6 dl vettä
vasikanfondia
sitruunamehua


Kuumenna uuni 220
Ota uunivuoka ja voitele oliiviöljyä.
Puolita paprikat, voit jättäää varren koristeluun. Poista paprikan siemenet ja ripottele pippuria ja suolaa paprikalle.
Leikkaa kinkku suikaleiksi ja täytä puolitetut paprikat noin kolmasosaan.
Leikkaa tomaatit viipaleiksi ja leikkaa oliivit kahtia. Täytä paprikat tomaattilla ja oliiveilla. Leikkaa mozzarella viipaleiksi ja aseta täytteen päälle. Laita paprikat uunivuokaan. Pirskottele hieman oliiviöljyä täytetyille paprikoille. Paista paprikat noin 15 minuuttia uunissa kunnes juusto on sulanut.
Keitä riisi-,kauraseos veteen ja lisää vasikafondi.
Laita hieman oliiviöljyä, ruokakermaa ja sinappia kattilaan. Kuumenna tätä samalla sekoittaen. Mausta mintulla, sitruunamehulla ja pippurilla.
Lisää paistamisen jälkeen pippuria täytettyjen paprikoiden päälle.
Laita paprikat, riisi ja kaura seos lautaselle. Viimeistele sinappi-minttukastikkeella.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ole rohkea ja jätä palautetta !!!