14 maaliskuuta 2013

Seitiä korianterikermakastikeella kasvispekonipedillä


4-8 seitifileitä
Vihreitä papuja
Porkkanoita
1 pkt pekonia

Pippuria ja suolaaTuoretta persiljaa
Oliiviöljyä
Voita
2 dl valkoviiniä2 dl ruokakermaa
Korianterijauhetta

2 kynsi valkosipulia

Kypsennä pavut ja porkkanat puolikypsiksi vedessä. (Pakastettuja esikeitettyjä vihanneksia ei tarvitse erikseen keittää.) Pakastetut seitifileet sulatetaan ja kuivataan ennen käyttöä. Lämmitä uuni 200°c.
Paista pekoni rapeaksi pannulla ilman rasvaa. Lisää porkkanat ja vihreät pavut. Mausta suolalla ja pippurilla.
Lisää lopussa hienonnettu persilja.
Laita seitifileet uunivuokaan ja mausta suolalla ja pippurilla. Lisää hieman vettä ja peitä alumiinifoliolla. Höyrytä seitifileitä uunissa 10-12 minuuttia.
Laita hieman oliiviöljyä ja voita kattilaan ja kuullota valkosipulit, lisää valkoviini ja keitä melkein kuivaksi. Lisää ruokakerma, kiehauta miedolla lämmöllä ja lisää pala voita. Sekoita korianterijauhe ja mausta suolalla ja pippurilla. Annostelee lautaselle alimmaiseksi kasvikset, sen päälle seiti sekä kastike. Tarjoile.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ole rohkea ja jätä palautetta !!!