23 huhtikuuta 2013
Kana-pinaatti pyttipannu
8 perunaa
350 gr kanafileetä
400 gr pinaattia
50 gr Rusinoita
Paprikamaustetta
Chiliä
Currya
Musta- ja Valkopippuria
Inkivääriä
Suolaa
Voita
Kuori ja keitä perunat tai käytä valmiiksi keittetyjä perunoita. Jäähdytä perunat huoneenlämmössä.
Leikkaa perunat kuutioksi tai viipaleiksi.
Paista perunoita voissa kullanruskeaksi.
Leikkaa kanafileet pieniksi paloiksi ja paista pannulla voissa kullanruskeaksi.
Mausta pippurilla, chilillä, paprikamausteella, currylla, inkiväärillä ja suolalle.
Lisää pinaatti ja mausta suolalla. Kiehuta vähän aikaa ja lisää puoli lasia vettä.
Lisää rusinoita ja kiehuta vielä vähän.
Tarjoa pinaatti- kanapyttipannu paistettujen perunoiden kanssa.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Ole rohkea ja jätä palautetta !!!