23 huhtikuuta 2013

Kana-pinaatti pyttipannu


8 perunaa
350 gr kanafileetä
400 gr pinaattia
50 gr Rusinoita
Paprikamaustetta
Chiliä

Currya
Musta- ja Valkopippuria

Inkivääriä
Suolaa
Voita

Kuori ja keitä perunat tai käytä valmiiksi keittetyjä perunoita. Jäähdytä perunat huoneenlämmössä.
Leikkaa perunat kuutioksi tai viipaleiksi.
Paista perunoita voissa kullanruskeaksi.
Leikkaa kanafileet pieniksi paloiksi ja paista pannulla voissa kullanruskeaksi.
Mausta pippurilla, chilillä, paprikamausteella, currylla, inkiväärillä ja suolalle.
Lisää pinaatti ja mausta suolalla. Kiehuta vähän aikaa ja lisää puoli lasia vettä.
Lisää rusinoita ja kiehuta vielä vähän.
Tarjoa pinaatti- kanapyttipannu paistettujen perunoiden kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ole rohkea ja jätä palautetta !!!