05 huhtikuuta 2013

Porkkana makkara keittoa



1 kg porkkanaa

2 perunaa
2 salottisipulia
2 rkl öljyä
7,5 dl vettä
1 kynsi valkosipulia
Kuminaa
Vasikkafondia
Musta- ja valkopippuria
Suolaa
Ketchuppia
4 makkaraa

Kuori perunat ja porkkanat, leikkaa pieniksi kuutioiksi.
Kuori salottisipulit ja valkosipulit ja hienonna.
Kuullota salottisipuli, valkosipuli, kuutioitu peruna ja porkkanat oliiviöljyssä noin 5 minuuttia.
Lisää vettä ja vasikkafondi. Jätä noin puoleksi tunniksi kiehumaan kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Leikkaa makkarat ja paista pannulla. Laita sivuun.
Soseuta keitto tehosekoittimessa. Lisää vettä tarvittaessa.
Lisää makkarat. Kuumenna hieman lisää.

Mausta suolalla, pippurilla, kuminalla ja ketchuppilla (antaa paremman värin keittolle) maun mukaan ja tarkista maku. Voidaan tarjoilla leivän kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ole rohkea ja jätä palautetta !!!