07 huhtikuuta 2013

Spaghettia kirsikkatomaatti-kinkku-pestokastikeella



250 gr spagettia

2 rkl oregano-oliiviöljyä
2 salottisipulia
2 valkosipulinkynttä
n. 300 gr kirsikkatomaatteja
n. 400 gr kinkkuviipaleita
Pestoa
Pippuria ja suola
Parmesaanijuustoa

Kiehuta vettä ja lisää siihen oliiviöljyä ja spaghetti. Kiehumisaika pakkauksen mukaan.
Kuori salottisipulit ja leikkaa pieniksi. Purista valkosipulit pieniksi. Leikkaa kirsikkatomaatit neljään osaan.
Leikkaa kinkkuviipaleet pieniksi paloksi.

Lämitä tilkka oliiviöljyä pannussa, lisää punasipuli ja valkosipuli ja kuullota kullanruskeaksi. Lisää kinkkupalat ja paista muutama minuutti. Lisä kirsikkatomaatit ja pestoa. Paista n. 5 min.

Kaada vesi pois spagetista. Lisää pesto-kinkku-kirsikkatomaattikastike spaghettiin. Mausta lopuksi suolalla ja pippurilla maun mukaan. Sekoita hyvin.

Tarjoile lautasella ja viimeistele parmesaanijuuston kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ole rohkea ja jätä palautetta !!!