12 maaliskuuta 2013

Hapankaali valkoviinillä, bratwurstit ja perunat



Neljälle:

voita

3 sipulia
1 iso makea omena
500 g hapankaalia
1 1/2 tl katajan marjoja
1 1/2 tl mustapippuria
3 laakerinlehteä
250 ml valkoviiniä
4 bratwurstia


Kuori ja silppua sipuli, kuori ja raasta omena karkeaksi.

Kuumenna voita paistinpannussa. Paista sipulit. Lisää omenaraaste, hapankaali, mausteet ja viini. Anna kiehua kannen alla 30 minuuttia. Tarkista ajoittain, että nestettä on riittävästi , lisää vettä tarvittaessa.
Laita bratwurstit hapankaalin päälle 15 min. Poista bratwurstit ja paistaa ne ruskeaksi pannulla.
Kaada hapankaalista ylimäääräiset nesteet pois tai kiehuta vielä vähän ilman kantta. Poista laakerinlehdet ja tarjoile perunoiden tai perunamuusin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ole rohkea ja jätä palautetta !!!