28 maaliskuuta 2013

Pekoni-pinaatti Quiche


400g pinaattia
250g pekonikuutioita tai -viipaleita
1 arkki lehtitaikinaa
3 munaa
2 munankeltuaista
2,5 dl ruokakermaa
2,5 dl maitoa
Mozzarrellajuustoa
Juustoraastetta
Pippuria ja suolaa
Chilirouhetta


Sulata lehtitaikina.
Kuumenna uuni 180 ° C. Muotoile lehtitaikina ja laita piirakkavuokaan. Laita taikina niin, että se menee hieman yli reunan. Leikkaa reunan ylimenevä taikina sivuilta pois ja käytä halutessasi lopuksi koristeluun. Paista 10 minuuttia uunissa.

Sulata pinaatti ja purista mahdollisiman tarkkaan kaikki nesteet pois. Paista pekoni pannulla ilman voita tai öljyä ja mausta pipurille. Anna jäähtyä.

Sekoita maito, kerma, munat ja keltuaiset kulhoon, mausta suolalla ja pippurilla.
Laita pekoni-pinaattiseos piirakkavuokaan.
Kaada maito-kerma-muna sekoitus vuokaan ja ripottele juustoraaste ja chilirouhe päälle.
Paista 180 ° C n. 35 - 45 min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ole rohkea ja jätä palautetta !!!