13 maaliskuuta 2013

Kanaa, kantarelleja ja bambunversoja curry-limekastikkeessa



Neljälle henkilölle:

2 valkosipulin kynttä
2 tl punaista currytahnaa
1 tl inkivääriä
Ketjup manis

450 gr broilerisuikaleita
n. 180 gr bambuversoja
n. 200 gr kanterelleja

Paprikamaustetta
Currymaustetta
Pippuria ja Suolaa
kanterelli fondia

oliiviöljyä
Jasmine riisiä
broileri fondia

1 lime

Keitä riisi pakkauksen ohjeiden mukaan. Suolan tilalle voit käyttää vaikka kana fondia.
Keittää bambunversoja n. 5 - 10 min. vedessä.
Kuumenna öljy wokissa ja kuulota valkosipulit, lisää currytahna 1-2 minuuttia keskilämmöllä. Lisää inkivääri ja ketjup manista. Lisää kanasuikaleet, sekoita ja paista kaikki yhdessä kunnes broileri on kypsää.
Laita lihat sivuun. Laita wokpannuun vähän oliiviöljyä ja paista bambunversot siinä. Lisää kantarellit ja kantarellifondi ja paista vielä vähän aika. Mausta paprikalla, currylla, ketjup maniksella, pippurilla ja suolalla. Laita lisäksi ananaspaloja ja ananasmehukin. Sekoita ja paista muutama minuutti ja lisää aikaisemmin paistettu lihaseos. Maista ja mausta tarvittaessa lisää. Viimeistele limemehun kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ole rohkea ja jätä palautetta !!!