05 huhtikuuta 2013

Porsaankyljykset pestolle ja parmazaanille


Neljälle:

1 kg perunaa
1 nippu selleriä
3 kpl isoa porkkanaa
Oliiviöljyä
2 kpl salottisipulia
2 kpl valkosipulin
kynttä
Suolaa ja pippuria
Rosmariinia
4 kpl porsaankyljyksiä
Voita
Basilikapestoa
Parmesaanijuustoa


Kuori ja pese perunat ja k
eitä niitä n. 20 min.

Kuori porkkanat ja puhdista selleri. Poista oksat ja lehdet ja pakastaa ne (voit käyttä ne vaikka keittoon myöhemmin). Leikkaa kaikki paloiksi. Kuori sipuli ja silppua hienoksi. Kuullota salottisipulit ja valkosipulit oliiviöljyssä. Lisää porkkanat ja selleri ja sekoita hyvin. Mausta ripauksella suolaa. Lisää vähän vettä. Keitä 20 minuuttia, kunnes kasvikset ovat hyvin keitettyjä. Lisää puolitettut kirsikkatomaatit ja anna vielä vähän aika kiehua.
Mausta rosmariinillä.

Ripottele kyljykset suolalla ja pippurilla. Paista paistinpannulla korkealla lämmöllä oliiviöljyssä. Laita kyljykset pannulle ja käännä lämpöä allas, kun liha alkaa olla ruskea. Lisää voinokare ja käännä kyljykset. Valele lihaa säännöllisesti pannun marinadilla.
Paista noin 5 minuuttia per puoli. Ota pannu liedeltä ja peitä liha foliolla.

Kytke grilli-ominaisuus päälle uuniin. Peitä kyljykset kerroksella pestoa ja viimeistele parmesaanijuustolla, laita kyljykset grillin alle kunnes juusto on saanut hienon kullanruskean värin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ole rohkea ja jätä palautetta !!!