26 helmikuuta 2013

Kananrinta täytettynä Persikalla ja Mozzarellalla käärittynä pekoniin


Neljälle:

4 Kanarintaa
1 tlk Persikoita sokeriliemessä
2 pkt Mozarellaa
2 dl Kermaa
2 pkt Pekonia
Vettä
Kanalientä
Currya
Musta- ja valkopippuria
Suolaa
Tuoreitä tai pakastinvihanneksia
Ranskalaisia tai Riisiä

Lämmittä uuni 200 . Leikkaa tasku kanafileisiin. Ota lasin verran persikkalientä sivuun ja kaada loput pois. Leikkaa mozarellajuusto ja persikkapalat ohuiksi siivuiksi. Mausta fileet kevyesti valko-ja mustapippurilla ja hiero fileisiin. Täytä fileet mozerellajuustosiivuilla ja persikkapaloilla. Sulje aukko coctail- tai hammastikulla.

Keitä tuoreet tai valmiit pakastinvihannekset kattilassa. Kun vihannekset ovat kypsät, kaada 2 lasillista vihanneslientä laseihin ja ota ne sivuun. Vihannekset pysyvät lämpimänä kannellisen kattilan alla.

Kierrä niin monta pekonisiivua jokaiseen kanafileen ympärille, että kanafilee siihen peittyy.
Kuumenna paistinpannu ja paista fileitä molemmilta puolilta pari minuuttia, jotta saat kauniin paistopinnan. Laita fileet uunivuokaan, lisää univuokaan vähän vettä ja oliiviöljyä. Paista uunissa noin 15 min.

Kaada pannurasva kattillaan, Lisää siihen vähän kanalientä, persikkalientä ja vihanneslientä. Mausta Valko-mustapippurilla ja currylla. Lisää joukkoon vielä kerma. Anna kiehua. Ota lasi vettä ja lisää siihen muutama lusikka jauhoja tai muutama tl perunajauhoja, sekoita hyvin. Kaada jauho-vesisekoitus varovasti kastikkeeseen, kunnes saat sopivan paksuuden. Tarjoile kana kastikkeen ja ranskalaisien tai riisin kanssa,

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ole rohkea ja jätä palautetta !!!