26 helmikuuta 2013

Friteerattu Camembertjuusto


Alkuruoka neljälle:

4 Camembertjuusto kuorittu korppujauhossa (valmiina tai itse tehty)
1 sikurisalaattia
1 Lollo Rosso salaattia
1 porkkana
muutama kirsikkatomaatti
200-400 g karpaloita (tai puolukoita)
1 kanelitikku
2 rkl hunajaa
2,5 dl vettä
puoli purkki karpalohyytelöä

Huuhtele ja kuivaa salaatti. Ota päällimmaiset lehdet pois sikurista ja leikkaa juuri pois. Huuhtele tomaatit. Kuori porkana ja leikkaa tai raasta oman maun mukaan. Leikkaa tai revi salaatti pieneksi. Leikkaa sikurista ohuet pienet viipaleet. Huom. keskellä olevan kovan osan voit heittää pois.

Laita karpalohyytölöä ja karpaloita kattilaan. Lämmitä niin että karpalot aukenee. Lisää vettä ja anna kiehua 5-10 min. Pienenna lämpoä ja lisää kanelitikku ja hunajaa. Lämmitä vielä vähän aikaa. Siivilöi kaikki. Lisää karpaloita tai puolukoita.

Paista Camembertjuusto upporasvakeittimellä 180c n. 5 min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ole rohkea ja jätä palautetta !!!