200 g tummaa suklaata
6 kananmunaa
100 g sokeria
3 dl kuohukerma
6 kananmunaa
100 g sokeria
3 dl kuohukerma
Sulata suklaa au bain marie. Eli kuumenna vesi kattilassa ja laita toinen pienempi kattila tähän päälle.
Anna suklaan sulaa hitaasti sisemmässä kattilassa.
Erota keltuaiset isoon kulhoon ja valkuaiset toiseen kulhoon.
Anna suklaan sulaa hitaasti sisemmässä kattilassa.
Erota keltuaiset isoon kulhoon ja valkuaiset toiseen kulhoon.
Vatkaa keltuaiset sokerin kanssa vaahdoksi.
Lisää sulatettu suklaa sokeri-keltuaisvaahtoon.
Sekoita rauhallisesti lastalla.
Vatkaa valkuaiset kiinteäksi vaahdoksi.
Lisää valkuaisvaahto pieninä annoksina suklaakeltuaissekoitukseen.
Sekoita varovasti.
Kaada kerma kulhoon ja vatkaa se puolikiinteäksi (EI saa muuttua kermavaahdoksi).
Lisää sulatettu suklaa sokeri-keltuaisvaahtoon.
Sekoita rauhallisesti lastalla.
Vatkaa valkuaiset kiinteäksi vaahdoksi.
Lisää valkuaisvaahto pieninä annoksina suklaakeltuaissekoitukseen.
Sekoita varovasti.
Kaada kerma kulhoon ja vatkaa se puolikiinteäksi (EI saa muuttua kermavaahdoksi).
Sekoita kaikki ainekset vielä kerran.
Kaada suklaamousse annosmaljoihin tai isoon kulhoon ja jäähdytä muutama tunti jääkaapissa. Koristele mielen mukaan esim. kermavaahdolla ja mansikoilla.
Kaada suklaamousse annosmaljoihin tai isoon kulhoon ja jäähdytä muutama tunti jääkaapissa. Koristele mielen mukaan esim. kermavaahdolla ja mansikoilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Ole rohkea ja jätä palautetta !!!