01 helmikuuta 2015

Herkkusienikeitto


Voita
1 sipulia
1 perunaa
750 gr herkkusieniä
4 dl ruokakermaa
Kanalientä
Musta-ja valkopippuria
Suolaa
2 l Vettä

Leikkaa sipuli ja yksi peruna pieniksi.
Sulata pienellä lämmöllä voita.
Huuhtele ja leikkaa sillä aikaa herkkusienet pieneksi. (Leikkaa muutamia herkkusieniä viipaleiksi ja laita sivuun.)
Paista sipuli kellertäväksi (HUOM ! ÄLÄ RUSKISTA), lisää perunasilput rasvaan.
Lisää herkkusienipalat, kanalientä ja lopuksi vettä.
Mausta tässä vaiheessä musta-ja valkopippurilla sekä suolalla.
Anna kypsyä 45 minuuttia hyvin.
Sekoita keitto tehosekoittimella (mitä pidempään sen parempi) ja lisää samalla kerma.
Laita viipaloidut herkkusienipalat keittoon ja anna vähän aika vielä kiehua pienellä teholla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ole rohkea ja jätä palautetta !!!