26 joulukuuta 2013

Spicy Hot Beans


2 tlk tomaattimurskaa
2 tlk kidneypapuja tomaattikastikeessa
400gr pekonia (tai pekonikuutiot)
1 chorizo-makkara
2 sjalottisipulia silputtuna
4 kynttä murskattua valkosipulia
1 tl paprikamaustetta
2 tl Worcesterkastiketta
1 rkl fariinisokeria
2 rkl jauhettua kuminaa
2 ps herne-maissi-paprikaa
1/2 tl tabascoa
1 tl cayennepippuria
1 tl chiliä
1 tl suolaa
2-3 laakerinlehteä

Viipaloi chorizo-makkara ja paista pannulla. Leikkaa pekoni kuutioksi ja paista ne salottisipulin kanssa pannulla. Mausta pekoni paprikalla ja valkosipulilla. Paista chorizo-makkara toisella pannulla.
Sulata voiviipale kattilassa, ruskista valkosipulit ja lisää tomaattimurska.
Lisää Worcestershire-kastike, fariinisokeri, kumina, cayenne, tabascoa, chiliä, suolaa ja laakerinlehdet.
Lisää mysö herne-maissi-paprikat ja kidneypavut. Kiehuta kunnes pavut ovat melkein kypsiä.
Lisää chorizomakkara ja pekoniviipaleet. Vähennä lämpöä ja anna hautua vähän aikaa, välillä sekoittaen. Poista laakerinlehdet ennen tarjoilua.

Tarjoile patongin, perunan, riisin tai cous-cousin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ole rohkea ja jätä palautetta !!!